Bine ati venit pe site-ul nostru!
Pagina principala Internetul si usurinta de a inova - 17 Octombrie 2015
Acasa » 2015 » Octombrie » 17 » Internetul si usurinta de a inova
08:41
Internetul si usurinta de a inova

Internetul si usurinta de a inova.

appimagens

 

Dacă eşti tânăr sau bătrân, poate aţi observat schimbarile care aplicaţiile Internet şi telefonie mobilă au fost prin, ne poate spune că fiecare luna a fost în creştere lucruri noi, care au existat, dar au cu mult îmbunătăţit modul lor de a fi. Ca o chestiune de fapt, tehnologia este mai prezent astăzi decât câţiva ani în urmă. Îmi amintesc câţiva ani în urmă am avut de a apela pentru a comanda un taxi şi a luat un timp pentru a obţine, în zilele noastre poate chem un taxi, mai rapid şi mai eficient şi aceasta se întâmplă nu numai cu taxiul aplicaţii. Aplicaţii muzica, educaţional, jocuri & divertisment şi aşa mai departe...

Chiar dacă există muzică apps, eu sunt fericit pentru a vedea cât de mult ei evolua în timp şi cum au devenit parte din noi foarte usor, de exemplu: am ascultat o piesa si in scurt timp pot trimite la toti prietenii mei. Un alt lucru foarte misto este de a vedea aplicaţii cum ar fi Netflix, WhatsApp, Viber, Shazam, Rdio, Duolingo n. şi integrarea noi fiecare de drumul lor, dar devine o cerere indispensabile în viaţa de zi cu zi a unei persoane.

apptvDar de unde provin aceste idei de aplicații? Răspunsul este destul de simplu: să respecte nevoile de o anumită Comunitate. Văd că oameni ca emisiuni şi filme, dar la TV nu arată că care arată că persoana place, şi o soluţie la această problemă ar fi această persoană fiind posibilitatea de a alege ce vrea sa ma uit si cum şi când vrea. O bună aplicare întotdeauna ar trebui să îndeplinească unele cerinţe, acestea sunt:

Fiind uşor de utilizat şi au o utilitate;

Integra cu uşurinţă cu reţele sociale;

Având un vizual curat este o idee bună în spatele cererii.

Astfel se naste ceva nou. Dar pentru a crea, trebuie să ştiţi unele instrumente pentru acest lucru, aşa cum există mulţi cerere există suficiente instrumente pentru a crea o cerere de bun.

Constructor de aplicaţii

appandroidCu acest instrument este posibil de a crea aplicatii pentru Android şi IOS, are o versiune gratuită cu resurse bune să fie exploatate pentru crearea de ideea ta mare, versiunea plătit de acest instrument este mare şi în valoare de foarte mult dacă sunteţi dispus să cheltuiţi nişte bani. În ciuda de a fi un instrument bun, este nevoie de un timp să te obişnuieşti cu interfaţa murdar, aceasta este una şi numai rău punctul de acest instrument.

AppStudio

Acesta este un bun instrument dedicat pentru Windows, este un instrument de mare, nu necesită cunoştinţe de mult în programarea şi cu nu mult timp, este posibil să facă o bună aplicare. Nu pot găsi puncte de rău la acest instrument. Cred că este mare, are o interfata bun care face mult mai uşor în aplicaţia de creare.

Cu o idee bună este posibilă crearea ceva incredibil, deoarece în prezent există mai multe moduri de a crea o cerere de bun. Partea principală a formulei pentru a obţine o aplicaţie diferenţiate este o idee mare şi dăruire să inoveze.

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

 

 

Vizualizari: 398 | Adaugat de: magazin_emixt | Tag-ri: inova, internet | Rating: 5.0/1
Total comentarii: 0