Prin magazinul online www.emixt.ro , SC Robis Media Print SRL va ofera ca importator direct mobilier, mobilier de gradina, corpuri de iluminat, produse electrocasnice noi, resigilate, outlet sau second hand, la preturi foarte avantajoase .
Toate produsele provin din tarile Uniunii Europene, predominant din Germania, acestea sunt: fie produse noi cu ambalaj original, fie au fost verificate, testate sau recondiționate (după caz pentru cele second hand) înainte de a fi vândute.
Transportul produselor se face prin firme de curierat rapid in toate judetele tarii, in orice localitate aflata in aria de acoperire a curierului, sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru cu o programare in prealabil.
Produsele de tip resigilat sunt tot produse noi, ele nu sunt produse second hand. Aceste produse sunt în perfectă stare de funcționare iar aspectul fizic este identic cu cel al unui produs nou, sigilat. Singurele modificări sunt aduse de ambalajul desfăcut, fie pentru a fi expuse într-un showroom sau de un cumpărator. Aceste produse pot beneficia doar de mici urme de utilizare sau ambalaj modificat ca aspect.
Avantajele produselor resigilate:
  • Produsele resigilate au preț foarte mic în comparație cu produsele sigilate. Reducerile sunt de până la 50%.
  • Produsele resigilate chiar beneficiază de reduceri serioase în comparație cu produsele aflate la reduceri.
  • Produsele resigilate nu prezintă dezavantaje, nu prezintă probleme privind calitatea și funcționarea.
  • Beneficiezi de aceleași opțiuni ca și la produsele sigilate.
  • Produsul a fost testat a doua oară așa că riscul de a primi un produs cu probleme scade.

Despre noi image