stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Pet& Family 788568, 1400 W


720lei 
  • Livrare:  

Afla mai multe


Aspirator cilindru Thomas Aqua + Plus pentru animale de companie și familie 788568 [Clasa energetică A].
ASPIRARE USCATA

THOMAS AQUA + PET & FAMILY are o putere mare a motorului de 1400 W, control electronic al puterii de aspirare cu ajutorul butonului ECO control. Puterea de aspirare continua duce la performante ridicate atunci cand vine vorba de curatarea covorului sau a parchetului.
CAPACITATE DE SPALARE A SUPRAFETELOR (INJECTIE-EXTRACTIE)
Datorita functiei de injectie-extractie aspiratorul este potrivit atat pentru aspirarea lichidelor cat si pentru a spala suprafetele murdare cu duza aferenta, cum ar fi tapiteria masinii, canapele, parchet, etc.
Pete
Pentru petele profunde aspiratorul THOMAS PET&FAMILY vine in pachet cu o duza special conceputa pentru a curata si improspata suprafata aspirata cu ajutorul functiei de injectie-extractie.

AERUL DIN INTERIOR ESTE MULT MAI CURAT, PROASPAT, fresh

Particulele de praf aspirate sun retinute in interiorul recipientului cu apa AQUA+, astfel se retine orice urma de praf aspirata de pe covor, deasemenea vine prevazut si cu un filtru suplimentar care stopeaza orice urma de praf care ar putea sa treaca de sistemul de filtrare AQUA+. Astfel aerul degajat este curat, proaspat, FRESH.

Duze pentru parul de animale

Aparatul vine prevazut cu duze special concepute pentru aspirarea cu succes a parului de animale, de pe mocheta, covor, parchet, canapele, etc. Debit constant, curata cu succes orice urma de par de animale.
FABRICAT IN GERMANIA
Produsul este nou, are toate accesoriile, a fost doar testat.