stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat

Aspirator robot Zaco A10 cu funcție de spalare, navigare cu laser


999lei 
  • Brand: ZACO
  • Livrare:  

Afla mai multe


Aspirator robot Zaco A10 cu funcție de spalare (mop), navigare cu laser de 360 de grade, aplicație, control Alexa și Google Home, cartografiere, zone interzise, cronometru, aspirator pentru podele dure și covoare, aspirator sau mop până la 2 ore, culoare gri.
Navigare laser precisă și inteligentă la 360 de grade și cartografiere în timp real: scanare rapidă la 360 de grade a mediului, permițându-vă să urmăriți progresul curățării în timp real
Controlul aplicației și compatibilitate cu SmartHome: cartografiere multiplă (până la 3 etaje), planuri de curățare specifice camerei, zone personalizate de interzicere, de dus și covoare, precum și control al absorbției, al nivelului apei și al periei laterale. Control inteligent posibil cu Amazon Alexa și Google Home
Funcție activă de ștergere: placa ștergătoare inovatoare, vibrantă, îndepărtează și murdăria persistentă și este blândă chiar și pe podele sensibile, cum ar fi parchetul sau parchetul laminat.
Rezervor de praf celular mare de 450 ml: previne incurcarea parului si asigura performante optime de aspirare cu mai putine schimbari de filtru. Datorită filtrării triple, chiar și cel mai fin praf este filtrat, făcând A10 ideal pentru cei care suferă de alergii.
Plat și silențios: La doar 9,2 cm înălțime, A10 poate circula și sub majoritatea mobilierului și funcționează silențios. Volumul poate fi întotdeauna ajustat la situație prin setările nivelului de aspirație. Produsul este nou, a fost doar testat .

  • Resigilat
  • Perfect functional
  • Urme usoare de uzura
  • 14 zile drept de retur
  • Testat si verificat

Detalii video:

https://www.amazon.de/gp/product/B08XZHTYPV