stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat

Aspirator robot ZACO V5sPro cu funcție de mop


400lei 500lei(-20%)
  • Livrare:  

Afla mai multe


Funcție de mop până la 180 m²: Înlocuiți rezervorul de aspirație cu rezervorul de apă, Atașați modulul de ștergere cu o cârpă din microfibră la partea de jos și începeți procesul de curățare. (până la 120 de minute timp de curățare în funcție de proprietățile mediului ambiant).
V5s Pro îți curăță camerele, hidratează în același timp cârpa de curățare și te încântă cu o podea ștersă uniform și extensiv. Funcție mop umed pentru toate podelele dure, cum ar fi laminat, gresie, granit, parchet etc.
Etape de curatare: Functie automata sau Timer - curata cand doriti / spot curata o pata prin rotire in cerc - diametru aprox. 120 cm / Edge – modul popular de margine – robotul merge mereu până la perete și curăță de-a lungul benzii de podea / Max Power – permite o putere de aspirare semnificativ mai mare.
Pentru proprietarii de animale de companie sau cei care suferă de alergii: Pe lângă filtrul de particule de praf, filtrul filtrează chiar și excrementele de acarieni și praful fin, asigurând un aer proaspăt suplimentar. Nu este nevoie să recomandați pungi pentru aspirator.
Revenirea automată la stație/protecția la cădere pentru scări/senzorii anti-șoc protejează articolele de mobilier de zgârieturi.
Produsul ca nou, functioneaza si arata foarte bine.