stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat

Friteuza cu aer cald Calmdo, 1500W, 12 L


380lei 
  • Livrare:  

Afla mai multe


Friteuza cu aer cald Nictemaw, Calmdo, 1500W, 12 L, Afisaj tactil,, Control Digital, 18 Programe presetate, Negru

Datorita utilizarii tehnologiei ciclului termic de 360°, friteuza cu aer va fi capabila sa va ofere cele mai delicioase si sanatoase alimente.
Un singur aparat de prajit cu aer cald = cuptor cu gratar + cuptor cu convectie + aparat de prajit cu aer + decongelare + filtru de paine + deshidrator, economisiti perfect spatiul de bucatarie.
Viteza de gatit mai rapida: 1500 W de mare putere cu o temperatura de pana la 200 ° C, incalziti rapid alimentele congelate in cateva minute sau gatiti alimente in 1 ora
Capacitate de 12L: Corpul compact, care economiseste spatiu, are o capacitate de 12L pentru a pregati mese pentru 2-3 persoane. Cu o circulatie a aerului super fierbinte de 360°, bine conceputa, utilizatorii pot economisi jumatate din timpul unui cuptor conventional, ceea ce reprezinta un ajutor foarte bun pentru un gratar de vara.
Tehnologia de convectie a aerului cald la 360 °: tehnologia de circulatie a aerului cald la 360 ° nu numai ca poate praji rapid alimentele, ci si descarca 85% din grasimea din alimente, ceea ce va permite sa va bucurati cu usurinta de alimente "prajite" fara "ulei".
Produsul este nou, a fost verificat.