stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat
stoc epuizat

Gratar Rowenta GR760D OptiGrill Elite XL


549lei 

Afla mai multe


Cu grătarul Rowenta Optigrill Elite XL, puteți găti orice tip de carne ușor și rapid, puteți pregăti o varietate de alimente și puteți pregăti fructe și legume.
Capacitate: pentru până la 8 persoane.
Format XL – datorită suprafeței de gătit XL, puteți servi până la 8 invitați în același timp, pentru familii numeroase și ocazii speciale.
Afișaj intuitiv: asistent de gătit extrem de intuitiv, cu instrucțiuni pas cu pas pentru rezultate apetisante la îndemână: carne in sânge, carne medie sau bine gătită și multe altele, totul iese perfect la grătar.
16 programe automate: 16 programe automate de gatit pentru gratare clasice cu carne, pui, peste si legume sau noutati precum miel si burger vegetarian;
Gratar suplimentar: functia de gratar suplimentar asigura rezultate delicioase si prajire fara cusur pentru carne crocanta si frageda in interior
Tehnologie inteligentă: datorită senzorului automat, grătarul inteligent calculează grosimea și numărul de bucăți de carne și setează automat timpul de gătire pentru rezultate perfecte
Include rețete: lasă-te inspirat zi după zi de cartea de rețete inclusă, cu peste 28 de rețete pentru grătare delicioase, pentru familie sau prieteni, inclusiv rețete XL care deservesc până la 8 persoane.
Ușor de curățat: Designul inteligent asigură o curățare ușoară datorită tăvii de scurgere a grăsimii și plăcilor antiaderențe care sunt detașabile și pot fi spălate în mașina de spălat vase.
Produsul este nou, nu a fost folosit niciodata. Are cateva zgarieturi fine de la transport ( vezi foto). Este verificat, testat, arata si functioneaza impecabil.