Joc educational Ravensburger - Number Magic, in limba germana, 4-7 ani


62lei 
  • Livrare:  

Afla mai multe


Vanătoare de comori cu numere de la 1 la 10: spiriduș, pitic, vrăjitor și uriaș iși croiesc drum prin pădurea magică pentru a-și căuta comorile. Cei care observă bine unde le sunt ascunse comorile in numărul potrivit vor fi primii care vor ajunge la minunatul castel magic
Joc cu numere adecvat varstei, cu design iubitor: jucătorii mai tineri joacă mai intai acest joc de masă cu numerele de la unu la cinci. Pentru persoanele in varstă, cărțile suplimentare se adaugă pană la zece. Deci jocul se adaptează la etapele de dezvoltare a copilului.
Acest frumos joc educațional promovează ințelegerea matematică de bază, numerele și cantitățile de la 1 la 10, prima numărare și percepția copiilor.
Jocul este potrivit pentru 2-4 jucători și aduce emoție in camera oricărui copil. Cadoul ideal pentru o zi de nastere sau de Craciun. O activitate semnificativă pentru ca cei mici să invețe acasă distrandu-se in același timp
„New Learning Play” sprijină dezvoltarea copiilor. Dobandești cunoștințe jucăușe și poți dezvolta potențiale personale. In plus, diferitele niveluri de dificultate și mecanismele de autocontrol permit invățarea individuală și independentă.