New
New
New
New
New
New

Robot aspirator ECOVACS DEEBOT N8 PRO+


1400lei 

Afla mai multe


Detectare inteligentă a obiectelor: Cu detectarea obstacolelor TrueDetect 3D în timp real, N8 PRO poate detecta obiecte mici precum papuci, jucării sau covoare cu precizie milimetrică. Curățare eficientă, fără ciocniri, strângeri sau încurcari in obiecte.

Creare și navigare precisă a hartilor: Cu tehnologia D-TOF TrueMapping, N8 PRO cartografiază mediile cu o acuratețe de 4 ori mai mare comparativ cu DEEBOT-urile anterioare cu LDS. Hărțile apartamentelor cu mai multe etaje pot fi acum stocate și detaliate și mai precis. Casele mai mari decomandate beneficiaza de asta.

Absorbție extrem de puternică: În comparație cu DEEBOT OZMO 950 (pe baza testelor interne din laboratorul ECOVACS), N8 PRO are cu 73% mai multă absorbție. Poziția de presiune de lungă durată duce la performanțe stabile și eficiente de aspirație.
Cu funcție de ștergere ozmo: Aspirare, măturare și ștergere într-un singur pas - robotul acceptă patru niveluri de control precis al apei pentru diferite cerințe de ștergere și tipuri de podea.
Stația de aspirație inovatoare: Absorbție automată a prafului după fiecare curățare. Sacul cu volum de 2,5 L poate stoca murdăria și impuritățile până la 30 de zile. Datorită canalului dublu de extracție a prafului, nu rămâne praf sau păr în urmă. Puteți primi cu ușurință o notificare din aplicație când sacul de praf este plin, astfel încât să vă puteți bucura de o casă curată săptămâni întregi.
Curățare complet personalizată: Cu aplicația Ecovacs, puteți împărți sau conecta zone, puteți seta secvențe de curățare în camere diferite sau puteți alege diferite frecvențe de curățare, putere de aspirație și debite de apă pentru anumite zone. În plus, zonele interzise pot fi setate, astfel încât anumite zone să nu fie curățate.

Conținutul pachetului: 1 aspirator robot Deebot Ozmo N8 Pro, 1 stație automată de aspirare care include 2 saci de aspirator, 2 perii laterale, 1 rezervor de apă OZMO, 1 placă de ștergere, 1 filtru foarte eficient, 1 instrument curățare, 1 manual de utilizare (limba romana nu este garantată).

Produsul este nou.